Afgerond
Status
100%

Hout en meubel en het Open lucht museum.

di 12 maart : 10:35

Bij het openluchtmuseum te Arnhem heeft heeft men de volgende opdracht geaccepteerd: het ontwerpen en maken van een meubel waarin 3 tonnetjes met levensmiddelen, een weegschaal en enige schaaltjes kunnen staan met erop plaats voor een kweern (handmolensteen) die door kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 kan worden bediend om graan te malen. Het geheel moet passen in een historisch gebouw, molen het Fortuin, en op (in) het blad mogelijkheid tot het presenteren van aren, graankorrels, meel, bloem, gries en zemelen van de verschillende graan soorten. Het geheel dient “vandalismeproof” te zijn en het liefst gemaakt van (massief) hout in het museum gezaagd. Maak indien nodig naast het hout gebruik van moderne materialen die “duurzaamheid” uitstralen. Deze opdracht zit nog in de oriënterende fase, waarin studenten met de klant eerst het definitieve ontwerp moeten vaststellen.


UPDATE

vr 10 januari : 11:34

Meubelopdracht voor het Open lucht museum afgerond en opgeleverd!

De studenten van de opleiding hout en meubel hebben inmiddels de opdracht voor een meubel voor het openluchtmuseum afgerond en opgeleverd.


UPDATE
zo 24 maart : 10:45

Hout & Meubel op bezoek bij het Open Lucht Museum!

Onze Hout & Meubel studenten waren op werkbezoek bij het Nederlands Open Lucht Museum voor een verdere inventarisatie van hun opdracht. Voor de molenaars gaan zij een project realiseren. Binnenkort meer. Zie ook de Facebook pagina van Aventus!